Πρωτοποριακής σχεδίασης και κατασκευής αεροσκάφος σταθερών πτερύγων.

Mwari

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά προγράμματά μας στον αεροδιαστημικό τομέα είναι το πρωτοποριακό αναγνωριστικό ελαφρύ αεροσκάφος υψηλής απόδοσης Mwari.
Αναπτύχθηκε για να συνδυάσει τα χαρακτηριστικά ενός ελικοπτέρου και ενός αναγνωριστικού αεροπλάνου, ενώ το χαμηλό κόστος απόκτησης, καθώς και οι μειωμένες απαιτήσεις υποστήριξης και συντήρησης το καθιστούν ιδιαιτέρως ελκυστικό. Οι αποστολές που αναλαμβάνει περιλαμβάνουν την επιτήρηση, την αστυνόμευση, περιπολίες, επιχειρήσεις εναντίον ασύμμετρων απειλών, συνδρομή στην αντιμετώπιση καταστροφών και τη συλλογή πληροφοριών.
Request brochure
Paramount Group - Mbombe

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Το διμελές πλήρωμα του Mwari μπορεί φέρει εις πέρας μια μεγάλη γκάμα αποστολών στις οποίες περιλαμβάνονται οι ειρηνευτικές επιχειρήσεις, η επιτήρηση, η συλλογή πηλοφοριών, η αστυνόμευση, οι συνοριακές/παράκτιες περιπολίες και η καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, οι ένοπλες εναέριες περιπολίες και επιχειρήσεις εναντίον τρομοκρατών και μη συμβατικών δυνάμεων, η βοήθεια σε καταστροφές και η παροχής έκτακτης ανάγκης σε απομακρυσμένες περιοχές.

Το MWARI διαθέτει ένα εξαιρετικά ευέλικτο σύστημα διαμόρφωσης του φορτίου αποστολής (paylod system), το οποίο του επιτρέπει την ταχεία εναλλαγή στις επιχειρησιακές αποστολές που αναλαμβάνει. Μπορεί να παραμείνει στον αέρα για περισσότερες από επτά ώρες, καθιστώντας το την ιδανική λύση για περιπολία σε μεγάλες θαλάσσιες και χερσαίες περιοχές και συνοριακές γραμμές.

ΛΗΨΗ
ΕΙΚΟΝΩΝ ΤΟΥ MWARI

MWARI

               

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ

550μ
ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΟ
 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΤΗΣΗΣ

272
ΚΟΜΒΟΙ
 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΟΡΟΦΗ

31 000
ΠΟΔΙΑ
 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1 150
ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ